Cruisym 300i abs

Wij verkopen Sym motorscooters en bromfietsen.  U kan bij ons terecht voor nieuw, tweedehands, onderhoud en herstelling.
€5 198,99 
21% vat incl.
Stock: 
On demand

Specifications

State: 
Neuves
Engine displacement: 
300 cc
Fuel: 
Petrol
Power: 
19,00 kW
Allowed from driving license: 
A2
Options: 
ABS standaard, topkoffer en diverse accessoires apart leverbaar
Color: 
zwart

De nieuwe cross-over maxiscooter

Maak kennis met de gloednieuwe CRUiSYM cross-over maxiscooter van SYM: blits en compact zoals gewoonlijk, maar een nog groter plezier om mee te rijden!

Qua vorm heeft de CRUiSYM iets weg van een arend. Hij is heel praktisch ontworpen en valt op met zijn urban chic-elementen. De voorkant doet denken aan de krachtige, agressieve bek van een arend. Achteraan steekt een compact, maar mooi zeshoekig 3D-LED-achterlicht.

Deze eigenschappen springen in het oog:

- De verlichting brengt de CRUiSYM tot leven: dubbele projectiekoplampen (55 W), LED-zijmarkeringslichten, LED-knipperlichten en LED-achterlicht.

- Verstelbare voetsteunen voor meer comfort en rijplezier, met keuze uit 3 standen: Cruising, Normal en Accelerating voor nog meer fun onderweg.

- Slimme veiligheidselementen die levens redden: inklapbare achteruitkijkspiegels en verstelbaar windscherm (2 standen).

- Gebruikersvriendelijke configuratie voor een nog betere rijervaring: grote opbergruimte onder het zadel (waar 2 integraalhelmen in passen) en een handschoenenkastje met 12 V en USB-aansluiting.

Sterke punten

  • Premium comfort
  • Scherpe lijnen
  • Complete uitrusting
  • Modern en sportief

 

Prijs inclusief 2 jaar assistence in België.

Prijzen onder voorbehoud, vraag steeds een offerte in de shop !