GSX-S125 Zwart

€3 999,00 
21% vat incl.
Stock: 
In stock

Specifications

State: 
Neuves
Engine displacement: 
125 cc
Fuel: 
Petrol
Allowed from driving license: 
A1/B
Color: 
Blauw

This product in another color, size...

Jouw eerste echte straatmotor

Maak kennis met de nieuwe lichtgewicht koning van de straat, de GSX-S125. In de 125cc-klasse heeft hij de beste pk/gewichtsverhouding, het sterkste acceleratievermogen, vingervlugge wendbaarheid en een fantastisch benzineverbruik. Hij kreeg ook een opwindende, moderne look, een laag zadel - zodat jij comfortabel met beide voeten aan de grond kunt - en een multifunctioneel lcd-dashboard plus verticaal gestapelde led-koplampen in een stijlvolle behuizing.

Easy Start System

Suzuki Easy Start System en Shutter-Key Lock
De GSX-S125 is voorzien van een handig Easy Start-systeem en een afsluitbaar ‘shutter-key lock’-systeem. De sleutelhanger bevat een unieke, random magnetische code die de afsluiting over het contact opent. Eens de sleutel in het contact zit en naar ‘ON’ wordt gedraaid, kun je de motor automatisch starten met één korte druk op de knop die op de stuurhelft zit. Heb je de sleutel weer uit het contact gehaald, dan kun je dat eenvoudig weer afsluiten door middel van een knop.

Lcd-dashboard
De Suzuki GSX-S125 kreeg een full lcd-instrumentenpaneel dat in een modern dashboard werd verwerkt. Er zijn indicatorlampjes voor de richtingaanwijzers, koelvloeistoftemperatuur, grootlicht, motorstoring, ABS, neutraalstand en programmeerbare toerentalindicatorleds. Voorts is er een digitale weergave van o.a. toerenteller, snelheid, versnellingsindicator, klokje, dubbele tripmeter, benzinemeter en onderhoudsherinneringen.

 

Prijs inclusief 2 jaar assistence in België.

Prijzen onder voorbehoud, vraag steeds een offerte in de shop