AN 400A abs

€7 999,00 
21% vat incl.
Stock: 
On demand

Specifications

State: 
Neuves
Engine displacement: 
400 cc
Fuel: 
Petrol
Allowed from driving license: 
A2
Color: 
Metaal Mat Grijs op voorraad

De Burgman 400 zit net zo gegoten als een verfijnd, handgemaakt maatpak. Hij is comfortabel, uiterst wendbaar en levert kampioenwaardige prestaties. Bovendien is de Burgman 400 een verfijnde combinatie van elegant design, praktische inzetbaarheid en gebruiksgemak. Rijplezier zag er nog nooit zo stijlvol uit.

Krachtig motorblok
Het hart van de nieuwe Burgman 400 is een geüpdatete versie van de krachtige 399 viertakt DOHC eencilinder met elektronische injectie uit het vorige model. Een nieuwe airbox draagt bij tot meer koppel onderin en in het middengebied, voor een instant gasrespons en nog sterkere acceleraties bij start-stopverkeer, terwijl ook de prestaties met passagier verbeterden. Suzuki’s automatische Idle Speed Control (ISC) verzekert nog steeds een optimale vrijloop.

Luxueus en wendbaar
Het underbone frame van de nieuwe Burgman 400 is opgebouwd uit dunne buizen met een grote diameter. Dat resulteert in het lage gewicht en de optimale torsiestijfheid die nodig zijn voor een uitstekende wendbaarheid. Samen met het frame, zorgt de 41 mm voorvork met royale 110 mm veerweg voor een stabiel, ontspannen en behendig rijgedrag. De link-type monoshock achteraan, met zevenvoudig instelbare veervoorspanning, bestendigt mee het evenwicht tussen comfort en sportief rijgedrag door hobbelig wegdek goed te verteren en stabiele tractie te voorzien op effen ondergrond. Het resultaat is een uitzonderlijke wendbaarheid en makkelijke hanteerbaarheid bij stapvoetse manoeuvres.

Look
De Burgman 400 is een topatleet in topvorm: rank, gepeesd en klaar om optimaal te presteren - zowel op bochtige wegen als in druk stadsverkeer. Terwijl de voor- en achterpartij slanker, strakker en sexyer werden dan ooit tevoren, blijft deze 400 met zijn stijlvolle design trouw aan de Burgmannalatenschap. Voor het kantoorgebouw, bij het terrasje van je favoriete café of onderweg: deze elegante scooter wordt overal nagekeken.

Superieure actieradius, ultrazuinig verbruik
Het nieuwe blok, voorzien van een iridium bougie, werd sterker onderin en in het middengebied. Toch werd de 400 zuiniger: de efficiënte eencilinder zorgt samen met het gereduceerde gewicht voor een lager benzineverbruik, waardoor de actieradius van de Burgman 400 groter werd.

Baden in luxe
Het getrapte zadel werd 20 mm dikker en smaller dan op het vorige model, waardoor zowel rijder als passagier in nog grotere luxe baden. De rugsteun van de rijder kan 15 of 30 mm voorwaarts verplaatst worden. Zo genieten rijders van elke grootte van optimale steun en comfort tijdens langere ritten. Het hertekende, meer naar voren gebogen windschermcreëert een cleanere, compactere look, terwijl het net als zijn voorganger uitmuntende windbescherming en een uitstekend overzicht over de weg biedt.

Grote opbergruimte
Het grote 42 liter opbergvak onder het zadel biedt plaats aan twee integraalhelmen, en meer dan voldoende ruimte om je motorspullen in op te bergen. Twee compartimentjes vooraan zijn goed voor nog eens 3,5 liter opbergruimte aan de rechterkant, en 2,8 liter aan de linkerkant. Handig voor spullen die je onderweg bij de hand wil houden, zoals een wegenkaart. In het rechteropbergvak zit een 12V-stekker, zodat je jouw smartphone of andere elektronische devices kunt opladen.

Prijs inclusief 2 jaar assistence in België.

Prijzen onder voorbehoud, vraag steeds een offerte in de shop