GTS 125i Sport

Wij verkopen Sym motorscooters en bromfietsen.  U kan bij ons terecht voor nieuw, tweedehands, onderhoud en herstelling.
€3 999,00 
21% vat incl.
Stock: 
On demand

Specifications

State: 
New
Engine displacement: 
125 cc
Fuel: 
Petrol
Allowed from driving license: 
A1/B
Color: 
Rood-wit

This product in another color, size...

SPORTIEVE LOOK & BUSINESS COMFORT

Achter het stuur van de GTS 125 SPORT gaat een geheel nieuwe wereld voor je open! Herontdek hoe je dankzij zijn design en zijn agressief lijnenspel met volle teugen kunt genieten van je trip.

Omdat comfort boven alles gaat, legt de GTS zowel de piloot als de passagier in de watten. Zacht zadel, dubbele rugleuning, opklapbare voetsteunen, kort sportief windscherm, regelbare ventilatie en grote opbergruimte onder het zadel: alle middelen worden ingezet om de inzittenden een warm onthaal te bezorgen.

De strak vormgegeven scooter is esthetisch gezien modern en tot in de kleinste details afgewerkt; de GTS is immers voorzien van een 12V-aansluiting en richtingaanwijzers, stijlvol geïntegreerd in de spiegels.

Aangedreven door een zuinige 4-taktmotor met elektronische injectie , zet de GTS 125 SPORT zijn sportief karakter aan de hand van zijn indrukwekkende acceleraties en dynamische hernemingen in de schijnwerpers.

De grote wielen, gelinkt aan een gecombineerd remsysteem, bevorderen op hun beurt de veiligheid dankzij hun voorbeeldige stabiliteit en hun doeltreffend remvermogen.

De verschillen tussen de GTS 125i Eco Sport en de GTS 125i Sport:

- Geen mistlicht: wordt vervangen door zwarte plastic cover
- Geen kofferbak bekleding
- Geen rode wheelstripes
- Geen rood stiksel op het zadel

Prijs inclusief 2 jaar assistence in België.

 

Prijzen onder voorbehoud, vraag steeds een offerte in de shop !