Sym X-pro 4T Professional E4 50cc a-klasse zwart

Wij verkopen Sym motorscooters en bromfietsen.  U kan bij ons terecht voor nieuw, tweedehands, onderhoud en herstelling.
€1 699,00 
21% vat incl.
Stock: 
In stock

Specifications

State: 
Neuves
Engine displacement: 
50 cc
Class: 
A
Options: 
Pizza-drager, smartphonehouder, beenkleed, ruit, ...
Color: 
zwart

This product in another color, size...

VEELZIJDIGE EXPRESS-SCOOTER

SYM levert een breed gamma scooters, waaronder ook een model voor professioneel gebruik . Zelden was een scooter zo multifunctioneel inzetbaar als de X-Pro om de lokale leveringsdienst te garanderen.

Dankzij een compact formaat en wendbaar karakter koerst de X-Pro vliegensvlug door het drukke stadsverkeer en is hij in zijn hoedanigheid als express-scooter optimaal voorbereid op zakelijke toepassingen en een handige hulp voor uiteenlopende zorg- en bedrijfsmatige instanties.

Uw medewerkers kunnen op beide oren slapen: de scooter zet veiligheid en evenwicht voorop. Robuustheid en betrouwbaarheid omschrijven het model dan ook het best.

De beschikbare opbergbox voor montage achterop is genereus qua afmetingen en biedt ruimte aan een veelheid aan goederen, waarmee de X-Pro maximaal is toegespitst op zijn multifunctioneel takenpakket . Dankzij de dubbele schokbreker is de X-Pro bestand tegen het zwaarste werk.

Dat SYM de X-Pro perfect weet af te stemmen op de doeleinden waarvoor hij wordt ingezet, blijkt ook uit de keuze van de motor. Zo kan je vertrouwen op een zuinig 4-takt motorblok dat voor lage kosten per kilometer zorgt en een tankinhoud van 9l. De scooter is dus overduidelijk berekend op zijn taak.

Bezorgen van post, lunches of als servicescooter, de SYM X-Pro staat als echte duizendpoot voor u klaar!

Het model is beschikbaar in 25 of 45 km/h uitvoering.

Prijs inclusief 2 jaar assistence in België.

 

Prijzen onder voorbehoud, vraag steeds een offerte in de shop !