V-strom 650 35kW

€8 499,00 
21% vat incl.
Stock: 
On demand

Specifications

State: 
Neuves
Engine displacement: 
650 cc
Fuel: 
Petrol
Power: 
35,00 kW
Allowed from driving license: 
A2
Color: 
Verkrijgbaar in geel of wit of zwart

De ultieme duivel-doet-al

De V-Strom 650 is het ultieme pakket voor elk soort rijder. Woon-werkverkeer, ruwe of natte rijomstandigheden, kronkelwegen, lange snelwegetappes én duocomfort: deze motor laat je nooit in de steek. Op elke taak, uitdaging of avontuur heeft deze allrounder een antwoord.

mallere 20 liter tank
De hertekende, smallere tank heeft nog steeds een tankinhoud van 20 liter en zorgt in combinatie met het uitstekende verbruik voor een ruime actieradius. Door de plastic covers langs beide zijden van de tank van het vorige model te verwijderen, werd de tank slanker en kan er nu ook een magnetische tanktas op bevestigd worden. De framecovers die op de vorige 650 vlak onder het zadel zaten werden ook versmald, waardoor de rijder makkelijker met beide voeten aan de grond kan.

Geoptimaliseerd windscherm
Het windscherm werd hoger zodat de wind minder op de rijder inbeukt, terwijl ook de vorm werd aangepast voor een betere geleiding van windstromen. Zo biedt de V-Strom meer dan enkel een windvrije zone. Door de grens tussen het beschermende en niet-beschermende gebied van het windscherm te vervagen, zal de rijder een natuurlijker windstroom voelen en zich dankzij de verminderde turbulentie vrijer kunnen bewegen.

Verfijnde V-twin prestaties
De 645cc DOHC V-twin is een sterk staaltje Suzuki engineering met een hele ontwikkelingsgeschiedenis. Het teruggetunede blok van de nieuwe 650 biedt breed uitgesmeerd koppel in lage toeren en het middengebied - praktisch bij dagelijks gebruik - en een opwindende top-end. Het nieuwe blok werd volledig opnieuw heropgebouwd en kreeg nieuwe technologie zoals met hars gecoate zuigers, plus meer dan 60 gereviseerde onderdelen die samen een hogere vermogensafgifte leveren in de hele toerenschaal terwijl het unieke V-twin karakter en het lage verbruik behouden bleven.

Uitlaatsysteem
Het nieuw ontworpen down-type uitlaatsysteem is lichter en ligt dichter bij het zwaartepunt, waardoor de motor wendbaarder is en er plaats vrijkomt voor het compacte, gebruiksvriendelijke bagagesysteem. De katalysatoren werden in een tandemconfiguratie gepositioneerd en dragen zo bij aan de vereiste emissiecontrole die nodig is voor de Euro4-norm, terwijl ze dankzij een verbeterde uitlaatefficiëntie de vermogensafgifte mee boosten.

Alle info in één oogopslag
Het nieuwe instrumentenpaneel bevat een grote, analoge toerenteller, plus een digitale versnellingsindicator en snelheidsmeter. De digitale sectie onderaan toont de kilometerteller, benzinemeter, koelvloeistoftemperatuur, omgevingstemperatuur, batterijspanning, resterende actieradius, gemiddeld en huidig verbruik, en TC-indicator. Instant herkenbare leds maken in één oogopslag melding van vriestemperatuur*, grootlicht, neutraalstand, motorstoring, ABS, TC-modus en watertemperatuur.

Geavanceerde tractiecontrole
De nieuwe V-Strom 650 neemt het populaire tractiecontrolesysteem van de V-Strom 1000 over en is vanaf nu ook uitgerust met deze geavanceerde technologie. Het systeem monitort onafgebroken en met verschillende sensoren de voor- en achterwielsnelheid, gasklep- en krukaspositie, en de versnellingen. TCS stuurt de vermogensafgifte aan door het constant managen van ontstekingstiming en luchttoevoer. De tractiecontrole heeft drie standen: 1, 2 en OFF. Modus 1 en 2 verschillen van elkaar in gevoeligheid.

Solid & Smart
Met het nieuwe ‘Solid & Smart’-designconcept krijgt de V-Strom 650 een geüpdatete look. Suzuki’s originele ‘eendenbek’-stijl wordt verder benadrukt door de rechte lijn van de neus tot de bovenkant van de tank, een directe verwijzing naar het DNA van de DR-BIG en woestijnracer DR-Z. De nieuwe Champion Yellow kleurstelling verwijst naar de offroad-racegeschiedenis van Suzuki.

 

Prijs inclusief 2 jaar assistence in België.

Prijzen onder voorbehoud, vraag steeds een offerte in de shop