MaxSym 600i ABS Executive

Wij verkopen Sym motorscooters en bromfietsen.  U kan bij ons terecht voor nieuw, tweedehands, onderhoud en herstelling.
€6 999,00 
21% vat incl.
Stock: 
On demand

Specifications

State: 
Neuves
Engine displacement: 
600 cc
Fuel: 
Petrol
Allowed from driving license: 
A
Color: 
Mat Zwart

POWER & COMFORT

Laat je meeslepen in een spannend avontuur en neem als eersteklasser plaats achter het stuur van de Maxsym 600i ABS! SYM kent de kneepjes van het vak want het merk weet beslist hoe hij de maxiscooter dankzij de combinatie van een buitengewoon motorvermogen en een verbluffend design naar de top moet brengen.

Bij SYM draait het allemaal om de volmaakte techniek . De Maxsym 600i ABS is voorzien van een 565 cc monocilinder met niet minder dan 45 pk en een koppel van 39,2 Nm. De scooter koppelt een laag gewicht aan een rijwielgedeelte gericht op wendbaarheid.

Kwaliteit en stijl worden bij SYM hoog in het vaandel gedragen. Daarom heeft het merk een scooter ontwikkeld die op het gebied van design, comfort, veiligheid en vermogen hoge prestaties levert. De dubbele projectiekoplampen en de LED achterlichten stralen agressie en tegelijkertijd veiligheid uit. Het uitgebreide digitaal dashboard, waarop de noodzakelijke informatie op een duidelijk leesbare manier voor de piloot weergegeven is, draagt op zijn beurt bij tot het comfort.

Aan boord van jouw scooter sta je versteld van de talrijke comfortverhogende elementen : de ergonomische instelling van de scooter en het zachte zadel zijn uiterst geschikt voor lange afstanden. Zo is de rugleuning van de piloot verstelbaar en ook de positie van de passagier wordt dankzij een rugleuning bevorderd. Bovendien doen de brede handgrepen en de wegklapbare passagier-voetsteunen het woord ‘comfort’ alle eer aan.

Verder is het omvangrijk voertuig luxueus en eindeloos uitgerust : grote opslagruimte waar 2 integraalhelmen in opgeborgen kunnen worden, startonderbrekingssysteem ter bescherming tegen diefstal, elektrisch zadelslot, USB en 12V-aansluiting.

Tot slot is de Maxsym 600i van een efficiënt ABS-remsysteem voorzien, waarbij de gekoppelde schijfremmen van 275mm zowel vooraan als achteraan u ook in de slechtste weersomstandigheden stabiliteit en controle over het voertuig verzekeren.

De Maxsym 600i is het toonbeeld van het vakmanschap van SYM en de pioniersrol die de fabrikant speelt op het gebied van technologie. De kernwaarden van SYM komen er perfect in tot hun recht. Sinds zijn lancering trok hij op alle grote markten grote ogen en creëerde hij een buzz in de scooterindustrie.

Maar SYM is ervan overtuigd dat er altijd ruimte is om beter te doen, om de rijervaring van onze gebruikers nog verder te optimaliseren.
Daarom besloot SYM dit jaar om nog een stapje verder te gaan door een Executive versie van dit paradepaardje te introduceren, gekenmerkt door de volgende features: zwevende remschijven voor nog meer veiligheid, verwarmde handvatten voor meer comfort in de winter en inklapbare achteruitkijkspiegels.

Sterke punten

  • Buitengewoon motorvermogen
  • Verbluffend design
  • Luxueuze uitrusting
  • Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding
  • Efficiënt ABS-remsysteem
  • Verwarmde handvatten
  • Zwevende remschijven

Prijs inclusief 2 jaar assistence in België.

Prijzen onder voorbehoud, vraag steeds een offerte in de shop !