GSX250R

€4 999,01 
21% vat incl.
Stock: 
In stock

Specifications

State: 
Neuves
Engine displacement: 
250 cc
Fuel: 
Petrol
Allowed from driving license: 
A2
Color: 
Zwart (in voorraad ) of Blauw (op bestelling )

De sportmotor voor elke dag

Met de gloednieuwe GSX250R maakt Suzuki de rijsensaties en het rijplezier van een pur sang sportmotor toegankelijk voor een breder publiek. Met een sportieve look die geënt is op de GSX-R-nalatenschap, controleerbare prestaties, lichtvoetige wendbaarheid en een comfortabele zithouding is deze motor de ideale metgezel voor dagelijks woonwerkverkeer en weekenduitstapjes.

De 250cc paralleltwin levert uitzonderlijke prestaties in zijn categorie: het levendige blok levert bruikbaar, maar controleerbaar vermogen doorheen de hele toerenschaal en springt bovendien erg zuinig om met benzine. Om het volle potentieel van het blok te kunnen benutten, werden de prestaties van de GSX250R tot in het kleinste detail geanalyseerd en geoptimaliseerd. En dat betekent nog meer rijplezier voor jou, zowel in de stad als op bochtige plattelandswegen.

GSX-motorblok

De 248cc paralleltwin werd grondig geanalyseerd en geoptimaliseerd. Het resultaat is maximaal koppel onderin en in het middengebied, en dat zorgt voor een krachtige rijervaring terwijl je de motor toch makkelijk onder controle houdt. Dankzij de verbeterde verbrandingsefficiënte kan de GSX250R het laagste verbruik in zijn klasse voorleggen*. Het nokkenasprofiel zorgt voor maximale acceleratie bij snelheden tussen 20 en 90 km/u - bij dagelijks verkeer het meest gebruikte snelheidsbereik. Leuke bijkomstigheid: dit nokkenasprofiel zorgt er ook voor dat het blok stiller draait, en dat resulteert in een soepelere, aangenamere rijervaring. * Viertakt 250cc tweecilindercategorie (op basis van cijfers in oktober 2016).

Lcd-instrumentenpaneel

De GSX250R kreeg een full lcd-dashboard met snelheidsmeter, kilometerteller, toerenteller, versnellings- en toerentalindicator, dubbele tripmeter, benzinemeter, gemiddeld verbruik, onderhoudsindicatie en een klokje

 

Prijs inclusief 2 jaar assistence in België.

Prijzen onder voorbehoud, vraag steeds een offerte in de shop